Uncategorized

PARAS JOULULAHJA

Jouluaatto
Kuten minut tuntevat minua instagramista seuraavat ovatkin jo saattaneet huomata, sai meidän perhe tänä vuonna maailman parhaan joululahjan. Toimitus tässä lahjassa tosin on hieman pidempi, ja sen olisi määrä saapua kesä-heinäkuun vaihteessa ❤ Ollaan nimittäin M:n kanssa syksy pidetty salassa tietoa siitä, että Sofia saa ensi kesänä pikkusiskon tai -veljen jonka laskettu aika on 30.6.

Nyt siis mennään turvallisesti toisella kolmanneksella ja niskapoimu ultra sekä sikiöseulonnat on jo takana päin, eikä riskiä poikkeamista niiden suhteen ole. Rakenneultra kutsukin tipahti jo postista, ja muutamia hankintojakin ollaan keretty jo uutta pienokaista varten tekemään. Vitsi, että täällä odotetaan kesää jo innoissaan! Ja mikä parasta, minun opintojenkin pitäisi olla jo purkissa siinä vaiheessa joten pääsen oikeasti nauttimaan kesästä ja lapsien kanssa touhuamisesta! ❤

Uusi vuosi tuo siis tullessaan blogin puolelle vauvakuulumisia sekä varmasti myös vauvan tarvikkeiden hankintaan liittyviä postauksia. Pysykäähän siis kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×