Liputan ehdottomasti helppojen ja herkullisten arkiruokien puolesta. Syksyisin usein täyteläiset, ja hiukan paahteiset maut maistuvat. Ja tämä paahdettu paprika-fetapasta todellakin oli täyteläistä ja erittäin herkullista, minkä lisäksi se valmistui varsin nopeasti ja helposti. Paahdettujen paprikoiden maku on ihanan syvä. Paprikat voit halutessasi kuoria paahtamisen jälkeen, sillä pehmeä kuori irtoaa varsin helposti. Itse kuitenkin käytin paprikat kuorineen päivineen, ja lopputulos oli varsin herkullinen.
Lue myös: UUNIFETAPASTA GOES NEXT LEVEL & KANA-AVOKADOPASTA
3 paprikaa
1 sipuli
200g fetajuustoa
2 valkosipulin kynttä
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
1prk tomaattimurskaa
N.250g pastaa
Halkaise paprikat ja poista siemenkota. Kuori ja lohko sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Asettele laakeaan uunivuokaan fetapala, paprikat, sipulit & valkosipulit. Lorauta päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kuumenna vielä hetki. Kaada ainekset blenderiin ja aja tasaiseksi kastikkeeksi. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, älä kuitenkaan kypsäksi! Valuta ja kaada joukkoon kastike. Anna hautua hetki miedolla lämmöllä. Koristele valmis annos esimerkiksi kesäsipulilla, tuoreilla yrteillä tai parmesanilla.