Uncategorized

MEIDÄN JOULUAATTO

Jouluaatto
Jouluaatto
Jouluaatto
Jouluaatto
Jouluaatto
Oikein hyvää joulunaikaa kaikile lukijoille! Joulu alkaa olla tämän vuoden osalta jo voiton puolella, vielä fiilistellään tapaninpäivä ja huomenna koittaisi paluu töihin välipäivien härdellin ajaksi ennen uuden vuoden viettoa. Joulun alusaika oli meidän perheessä varsin kiireistä, ja siitä johtuen Sofia sai esimerkiksi yhden lahjansa vasta joulupäivänä kun aika ei yksinkertaisesti riittänyt sen kasaamiseen. Ja kai se on pakko myöntää että aattoamuuna kiire ja tekemättömät asiat saivat myös pienen stressin poikasen aikaiseksi 😀 Pieni rauhoittuminen joulusaunassa kuitenkin auttoi! Ensimmäistä kertaa ikinä saatiin myös kunnolla viettää joulua rauhassa omassa kodissa, sillä pääsin itse järjestämään jouluaterian muille sillä äitini, veljeni, siskonpoikani sekä M:n vanhemmat tulivat meille syömään ennen joulupukin tuloa. Pöytä koreili kaikkia herkkuja, sillä laatikoitakin oli perinteisten lanttu-, porkkana- ja perunalaatikon lisäksi myös bataatti-, sekä punajuuri-vuohenjuustoversioina. Lisäksi oli kahta erilaista savulohta, keitettyjä perunoita, täytettyjä kananmunia, piimäjuustoa sekä tietysti rosollia ja sienisalaattia.

Lasten riemuksi meille saapui illalla myös tuttu jouluvieras, nimittäin joulupukki. Ja kyllä on tainnut meidän perhe olla kilttinä, ainakin lahjojen määrästä päätellen. Sofia sai kaksi pulkkaa, duploja sekä kokkaustarvikkeita. Omista paketeistani kuoriutui ihania astioita, lämpöisiä aamutakkeja sekä suurimpana pakettina kauan haaveiltu uusi tietokone, joka ei valitettavasti jouluaatoksi ehtinyt pukin matkaan. Nyt sitten innolla odotellaan sen saapumista.

Joulun pyhät on käytetty tehokkaasti sukulaisia ja ystäviä tavaten, sillä eilen piipahdimme mummoni luona ja siellä olikin setäni sekä liuta serkkujani joulupäivän aterialla. Vieraita on piipahdellut myös muutenkin, ja onkin ollut erityisen ihanaa nähdä ystäviä kiireisen syksyn jälkeen! Tänään aion vielä ottaa kaiken ilon irti vapaapäivästäni, joten nyt taitaa olla aika sulkea tietokone muun perheen herättyä ja ryhtyä yhteiselle aamiaiselle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×