arki

MEIDÄN HOITOLAUKKU

Hoitolaukku
Hoitolaukku
Hoitolaukku
Jokainen äiti varmasti tietää, että lapsen tulon myötä kaikkialla täytyy kantaa mukana jos jonkinlaisia tarvikkeita kuten vaippoja, vaihtovaatteita, eväitä ja muita lapsen tarvikkeita. Sofian vauvavuotena meillä oli kovassa käytössä Kånkenin reppu, jossa kaikki tarvittavat tavarat kulkivat näppärästi mukana. Tällä kertaa halusin kuitenkin satsata hieman tyylikkäämpään vaihtoehtoon, ja ennen kaikkea tärkeää oli että laukkuun mahtuu kätevästi kahden lapsen tavarat.

Halusin laukun olevan tyylikäs, mutta tyylikkään hoitolaukun etsintä osoittautui yllättävän haastavaksi. Suurin osa hoitolaukuista oli joko omasta mielestäni epäkäytännöllisen oloisia tai muuten vain epämiellyttävän näköisiä. Lopulta päädyin hankkimaan Elodie Detailsin nahkaisen hoitolaukun, jonka mukana tuli tuollainen kätevä sisäpussukka jossa on erilaisia taskuja esimerkiksi vaipoille ja tuttipulloille. Laukku on ihanan ajaton ja tyylikäs, mutta ennen kaikkea tilava. Olen jo muutamasti kokeillut laukkua ja sinne mahtuu tosi hyvin kaikki tarvittava! Plussaa tulee laukun mukana tulleista lenkeistä, joilla sen saa kätevästi kiinnitettyä rattaisiin.

Tilasin oman laukkuni ystävänpäivänä Adlibrikseltä, missä laukku oli muutenkin huomattavasti muita kauppoja halvempi. Lopulta sainkin tämän ovh hinnaltaan 250€ hipovan laukun itselleni hiukan yli 150 eurolla, joten kyllä taas tarjoushaukkailu kannatti! En malta odottaa, että äitiysloman alkaessa pääsen toden teolla ottamaan tämän uuden hoitolaukun käyttöön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×