Uncategorized

MAKROKUVAUSTA


Makrokuvaus
Makrokuvaus
Makrokuvaus
Makrokuvaus
Makrokuvaus
Eilen herättiin Sofian kanssa ihanasti sateen ropinaan, ja lähdettiinkin heti aamutuimaan ennen lounasta pienelle happihyppelylle kantorepun kanssa. Otettiin kamerakin mukaan, sillä sateen jälkeen on ihana fiilistellä raikasta ilmaa ja napsia makrokuvia sateen raikkaasta luonnosta.  

Kulunut viikko onkin ollut oikein valokuvauksen täyteinen, sillä kuvia on tullut otettua niin tulevia postauksia varten kuin ihan fiilistelyn vuoksikin. Tämän lisäksi tänään poistuin varsin isoin harppauksin omalta mukavuusalueeltani ja olin ikuistamassa paikallista Kouvola Power Pulling tapahtumaa. Tänään siis kuvissani pääosissa ovat olleet traktorit. Ja sen lisäksi olen pikkuhiljaa alkanut valmistautumaan kahden viikon päästä koittavaan ensimmäiseen hääkeikkaani, vitsit miten siistiä! En malta odottaa että pääsen ennen omia häitä fiilistelemään juhlatunnelmaa ja vieläpä ikuistamaan sen kuviksi! Katsotaan, jos vaikka saisin edes muutaman hääkeikan tästä eteenpäin mahtumaan kesän ohjelmistoon mukaan.

Tänä viikonloppuna ollaan vietetty koko perheen voimin vapaaviikonloppua. Tänään oltiin koko porukka tosiaan vetokisoissa, ja huomenna suunnitelmissa on viettää laatuaikaa perheen kesken. Ohjelmassa siis todennäköisesti ulkoilua, hääsuunnittelua ja ehkä yhteiset päiväunet.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×