Uncategorized

LAPSIMESSUT

Lapsimessut
Lapsimessut
Lapsimessut
Lapsimessut

Hiemankaan lapsiperheisiin liittyvistä asioista kiinnostuneet eivät varmaankaan ole voineet välttyä informaatiolta liittyen tänä viikonloppuna järjestettäviin lapsimessuihin. Monen muun äidin tavoin minäkin otin tänään eilisistä jahkailuistani huolimatta suunnakseni Helsingin messukeskuksen ja lapsimessut. Olin luonnollisesti messuilla ensimmäistä kertaa, mutta rohkenen epäillä että viimeiseksi kerraksi tämä ei suinkaan jäänyt!

Olin pelipaikoilla aamulla jo heti messujen starttaamisen jälkeen noin puoli kymmenen maissa. Ja en voisi tyytyväisempi ajoitukseeni olla! Aluksi kiertely oli mukavan leppoisaa vaunujenkin kanssa, mutta ennen puolta päivää alkoi porukkaa olla paikalla jo todella paljon ja vaunujen kanssa liikkuminen tuntui varsin haastavalta.

Näytteilleasettajiahan näiltä messuilta löytyy joka lähtöön. Käytännön näkökulmasta tärkeimpinä mainittakoon Imetyksen tuki ry:n imetyspiste sekä Liberon vaipanvaihtovarikko. Oman havainnointini perusteella ehdoton yleisön suosikki oli gugguun alue. Aidatun alueen portilla seisoi järjestysmies joka päästi messuilijoita tutustumaan tuotteisiin, ja innokkaita shoppailijoita oli varsin pitkäksi jonoksi saakka. Piipahdin myös itse Gugguun pisteellä Sofian nukkuessa tyytyväisenä vaunuissa, kun varmaan viidettä kertaa ohi kulkiessani huomasin jonon olevan kerrankin varsin lyhyt.

Messualue oli täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita ja näytteilleasettajia, ja moni messualue oli varsin visuaalisesti toteutettu. Monella brändillä messutarjoukset koskivat lähes koko mallistoa, ja esimerkiksi Gugguulla ja Metsolalla taisi tarjous olla 20% normaalihinnasta. Newbiellä alennus oli 15%. Philips Aventin pisteeltä löytyi monta laarillista tuotteita nipputarjouksella 6€/2kpl tai 10€/3kpl. Toki monelta brändiltä löytyi myös hyvät alelaarit, joissa vielä messujen alkuvaiheessa ainakin oli ihan hyvin sisältöä. Omat suosikkitarjoukseni löytyivät Ipanaiselta, josta tarttui mukaan Ezpz HappyMat ja Minimat yhteishintaan 32€. Varsin hyvä diili siis, kun normaalisti noiden yhteenlaskettu hinta taitaa pyöriä 50€ hujakoilla. Lisäksi mukaan tarttui Design Lettersin muki, Luma merkkinen potta (joka on muuten varsin esteettinen vaihtoehto, käytännöllisyydestä en vielä osaa sanoa.) sekä Bredenin pisteeltä pipo. Breden Kids:in pisteellä oli ihan huippu pipokampanja, jossa julkaisemalla itsestäsi tai lapsestasi Instagramissa kuvan Bredenin pipo päässä ja tägäämällä kuvaan Breden Kids tienaat itsellesi ilmaisen pipon!

Lapsimessut 2018 olivat siis ainakin näin ensikertalaisen silmin varsin onnistunut ja hyvin järjestetty tapahtuma, vaikkakin olen varsin tyytyväinen että olin paikalla perjantaiaamuna monen muun messuilijan ollessa vielä todennäköisesti töissä. Lauantaina ja sunnuntaina mahtaa paikalla olla melkoinen vilinä! Minkälaisia kokemuksia teillä on lapsimessuista? Oletteko käyneet tai mahdollisesti menossa tänä vuonna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×