Uncategorized

KUN VAUVA SAIRASTAA


KUN VAUVA SAIRASTAA
KUN VAUVA SAIRASTAA

Eilen meillä oli edessä se vähemmän innolla odottamani asia vauva-arjessa. M haki tuttuun tapaansa Sofian aamupalapöytään minun jäädessä vielä hetkeksi torkkumaan sänkyyn. Vaan pian M tulikin neiti sylissään takaisin makuuhuoneeseen todeten, että Sofialla on nuha ja yskä. Voi ei!

Ollemme olleet varsin onnellisessa asemassa, sillä meidän perheessä ei olla vielä suuremmin vauva-aikana sairastettu, ainakaan niin että Sofia olisi oireillut. Vaan nytpä se flunssa sitten tarttui Sofiaankin. Onneksi ainakaan toistaiseksi ei tosin ole ollut lämpöä ja Sofian vointi on muutenkin täysin normaali. Ruoka maistuu ja nukkuminenkin sujuu ongelmitta. Täytyy vaan, toivoa, että selvitään näin vähällä eikä oireet pahene!

Tänä aamuna herätessäni myös oma oloni oli flunssainen, mutta minullakaan ei onneksi vielä ainakaan ole kuumetta. Ainakin tämä päivä taidetaan kuitenkin keskittyä neidin kanssa sängyssä köllöttelyyn ja leppoisaan puuhasteluun ja pidetään sormet ja varpaat ristissä ettei kummankaan olo huonone!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×