Miljookuvaus Kouvola
Uncategorized

KESÄKUULUMISIA

Miljookuvaus
Miljookuvaus
Miljookuvaus
Täällä on muutama viime viikko ollut melkoista hullunmyllyä. Kesälukukausi alkoi ja toi mukanaan viisi suoritettavaa kurssia sekä opinnäytetyön viimeistelyn, minkä lisäksi M on paljon töissä ja Sofia on oppinut kunnolla liikkumaan ja lisäksi harjoittelee seisomaan nousemista joten neidissä on aikamoinen vahtiminen ja yötkin ovat melko levottomia.

Ihan normaalin arjen lisäksi ollaan päästy viettämään M:n kolmekymppisiä päiväretkellä Tallinnaan. Samalla tosin käytiin hoitamassa yksi hääjärjestelyiden suurimmista menoeristä nimittäin juomapuoli. Ja ennen tätä reissua tehtiin vielä Sofian kanssa kahdestaan päivän extemoreretki Helsinkiin hakemaan M:lle synttärilahjaa. Menoa ja meininkiä on siis riittänyt! Tämän lisäksi taloprojekti etenee pikkuhiljaa, ja täällä aletaan olla jo pikkuhiljaa melko malttamattomia talon valmistumisen kanssa. Viime viikolla saapui osa kalusteista, ja keittiö onkin jo kasattuna!

Onneksi ollaan kuitenkin päästy myös nauttimaan ihanista kesäilmoista, ulkoiltu paljon ja nähty ystäviä. Kaiken kaikkiaan meidän arki on siis tällä hetkellä melko hektistä, mutta erittäin antoisaa ja ihanaa. Ollaan ahkeroitu kovasti meidän unelmien eteen mutta muistettu myös elää hetkestä ja nauttia vauva-arjesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×