arki

KESÄ PUHELIMEN LÄPI

Untitled

1. Rallikuski ratissa. Ja ennen kuin kukaan pahoittaa tästä mieltään, niin oltiin ihan omassa pihassa ja auto parkissa 🙂 2. Keväällä luin jonkin verran kirjoja, nyt lukeminen painottuu lähinnä koulukirjoihin. Ehkä mulla vielä joskus on aikaa lukea. 3. Salitreenillä Oulun reissulla Sokos Hotel Edenissä. 4. Ja samaiselta Oulun reissulta muutama vaatelöytö Sofialle

Untitled

1. Talotyömaa eteni alkukesästä huimaa vauhtia, tässä Sofian huoneen pintoja oli jo alettu tehdä. 2. Lapsimessujen ostoksia, noi ezpz ruokailualustat on sormiruokailevalle vauvalle ollut ihan huippu ostos! 3.Lapsimessuilta tarttui mukaan myös ihan tavallista pinkkiä kangasta, josta valmistui Sofialle supersöpö rusettiturbaani ja panta. 4. Vappuna Sofia sai myös ihka ensimmäisen vappupallon, josta neiti oli jo kaupassa niin innoissaan että kiljui niin että kauppa raikui.

Untitled

1. Ulkoilemassa kantorepun kanssa. Ihan huippu keksintö! 2. Salitreenin jälkeisiä tuloksia sykemittarista Vuoden käyttökokemuksen perusteella voin tuota sykemittaria kyllä lämpimästi suositella. Lisää kokemuksia siitä pääset lukemaan tästä! 3. Kylpyhuoneen pinnat alkoi hahmottumaan, vitsi miten siistiä oli päästä näkemään kun omat materiaalivalinnat ja muut käytännön ratkaisut alkoivat hahmottua. 4. Sofia ensimmäisiä kertoja ulkoilemassa ilman rattaita. Vitsi että neiti tykkäsi ryömiä nurmikolla ja ihmetellä maailmaa! ♡

Untitled
1. Ensimmäiset ”Sofian tekemät” äitienpäiväkortit. Sofian osallistumispanos oli tuon kuviollisen paperin maalaus. 2. Sormiruokailemassa. Meillä aloitettiin toukokuussa sormiruokailu, ja edelleenkin suurin osa aterioista mennään sormiruokaillen. 3. Keinumassa mummolan viereisessä leikkipuistossa. 4. Hankittiin kesällä myös mun polkupyörään istuin Sofialle, sillä olen aina ollut tosi kova pyöräilemään ja pyöräily on varsin helppo tapa harrastaa liikuntaa pienen lapsen kanssa.

Untitled

1. Istutettiin kesällä meidän pihalle, aivan uuden talon nurkalle Sofialle oma kirsikkapuu. 2. Traktoriajelulla omalla pellolla, ja Sofia nukahti heti 😀 3. Tallinnan Sportsdirectistä löytyi Sofialle aivan ihanat pienet Niket! 4. Sofian juhlavaatteet valmiina äidin ja isän hääpäivää varten ♡


Untitled

1. Sofia pääsi ensimmäistä kertaa ponin selkään, taisi paljaita varpaita kutittaa ♡ 2. Tämä kuva on vaan niin ihana, toinen pieni vilkutti kameralle kun otettiin isille kuvaa työpäivän piristykseksi! 3. Uuden kodin valmistumista seuraamassa. 4. Autoilemassa Sofian kanssa, tuo kääntyvä istuin on ollut kyllä huippu ostos! Meidän kokemuksia Joie Spin 360 istuimesta voit lukea täältä.

Untitled

1. Käytiin kesällä Sofian kanssa myös jonkin verran uimassa, tässähän tulee ihan ikävä noita uimakelejä! 2. Sofian huoneen tapetin asennusta. Vitsi että mä tykkään tosta muumitapetista, aivan ihana! 3. M:n ollessa polttareissa minä herkuttelin kanacaesarsalaatilla ja pepsi maxilla, nam! 4. M:n hääpuvun sovitusta.

Untitled

1. Neste Rallissa Jyväskylässä. Tämä reissu jäikin itse asiassa meidän perheen ainoaksi kesäreissuksi, toivottavasti nyt syksyllä kerettäisiin piipahtamaan jossain reissussa. 2. Polttaritunnelmia. 3. Koemeikki ja -kampaus check! 4. 10 päivää neitielämää jäljellä, hui!


Untitled

1. Sofian kanssa uuteen kotiin tutustumassa, tuo eteisen iso peilikaappi on vaan I H A N A ♡ 2. Tukka kuntoon häitä varten, taisi edellisestä kampaajakäynnistä vierähtääkin vuosi. Hups. 3 & 4. Hääpaikan koristelua

Untitled

1. THE DAY ♡ 2. Sain M:ltä huomenlahjaksi aivan ihanan Lumoavan kaulakorun. 3. Herkuttelua uudessa kodissa, naudan pihviä ja raikasta salaattia. Ei huono. 4. Yksi parhaista jutuista uudessa keittiössä on vetolaatikot ja niiden järjestelmällisyys. Kiinnostaisiko teitä nähdä pieni kurkistus meidän keittiöön?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×