HINNASTO

Paketti sisältää n. 1h kuvausta lapsesta/lapsista tai perheestä yhdessä ja erikseen. Asiakkaalle toimitetaan koevedokset nettigalleriaan sekä valinnan mukaan 7 digikuvaa sähköpostitse toimitettuna.

120€


Vastasyntyneen kuvaus on parasta toteuttaa vauvan ollessa alle kuukauden, mielellään 1-2 viikon ikäinen. Tunteikkaita ja ajattomia kuvia. Kuvaus toteutetaan täysin vauvan ehdoilla, joten kuvauksen kesto voi olla hyvinkin vaihteleva.  Paketti sisältää koevedokset nettigalleriaan sekä asiakkaan valinnan mukaan 7 digikuvaa sähköpostitse toimitettuna.

150€

 

Paketti sisältää n. 1h kuvausta, koevedoksena nettigalleriaan kaikki onnistuneet kuvat (n. 25kpl) sekä asiakkaan valinnan mukaan 10 digikuvaa sähköpostitse toimitettuna.

120€

 PAKETTI 1

Noin 1h kuvausta

15 Digikuvaa nettigalleriaan

Asiakkaan valitsemat kuvat toimitettuna

180€

PAKETTI 2

Noin 2-3h kuvausta

25 Digikuvaa nettigalleriaan

Asiakkaan valitsemat kuvat toimitettuna

300€

 

 

 


Saatavilla myös esimerkiksi hääkuvaus sekä tuotekuvausta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous niin suunnitellaan tarpeitasi vastaava kuvauspaketti!

 

Sopimus kuvauksesta syntyy allaolevien ehtojen mukaisesti, kun asiakas hyväksyy tarjouksen. Hää- ja tapahtumakuvauksissa asiakas maksaa sopimuksen synnyttyä varausmaksuna 50% kuvauksen hinnasta. Varausmaksu tulee olla maksettuna kuvaukseen mennessä.

Kuvaus tapahtuu joko miljöössä, asiakkaan kotona tai omassa kotistudiossani. Kuvauksen jälkeen asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostitse.  Kun maksusuoritus näkyy tilillä, toimitetaan asiakkaalle salasanasuojattuun nettigalleriaan valitsemansa paketin sisällön mukaisesti kuvaajan valitsemia kuvia/koevedoksia. Asiakkaalla ei ole oikeutta nähdä kaikkia otettuja kuvia, jos ne eivät ole valokuvaajan näkemyksen mukaan tarpeeksi hyviä. Nettigallerian kautta asiakas tilaa haluamansa kuvatiedostot ja mahdolliset muut tuotteet.  Pakettiin kuulumattomista lisäkuvista veloitetaan 10€/kpl. Tilatuista tuotteista mahdollisesti syntyviin lisäkustannuksiin ainoana maksutapavaihtoehtona toimii sähköpostitse lähetetty lasku. Tilatut tuotteet toimitetaan kun maksusuoritus näkyy tilillä.

Kuvat ovat asiakkaan saatavilla verkkogalleriassa 6 kuukauden ajan, jonka jälkeen valokuvaajalla ei ole velvollisuutta säilyttää niitä. Lisäksi valokuvista on olemassa varmuuskopiot, joita säilytetään 6 kuukautta. Tämän jälkeen valokuvaajalla ei ole vastuuta säilyttää varmuuskopioita.

Asiakas saa valitsemiinsa kuvatuotteisiin täydet käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön. Asiakkaalla ei ole oikeutta muokata kuvia ilman erillistä sopimusta. Kuvien kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kiellettyä.

Kuvien tekijänoikeudet kuuluvat valokuvaajalle, ja hän saa käyttää kuvia vapaasti blogissaan, kuvakilpailuissa sekä portfoliossaan sekä muissa markkinointitarkoituksissa ilman erillistä lupaa.

Hinnat sis. alv 24%

 

×