arki

HANKINTOJA ESIKOISELLE & VAUVALLE

Tieto uudesta vauvasta tiesi meidän kohdalla muutamia uusia hankintoja, joista mieluisimmat ja suurimmat on jo onneksi tehty. Yksi tärkeimmistä hankinnoista oli tietenkin tuplarattaat, jotka esittelen tulevaisuudessa ihan omassa postauksessaan. Tällä kertaa esittelen Saksalaisesta verkkokaupasta nimeltä Kikiwelt tekemäni tilauksen, joka sisälsi muutamia tuotteita niin esikoiselle kuin tulevalle vauvallekkin. Kokemukseni kyseisestä verkkokaupasta ei ehkä ollut mieluisin, sillä tilauksen toimituksessa kesti kokonaisuudessaan reilusti yli kuukausi vaikka nettisivuilla luvattiin n. 10 arkipäivää. Sähköposteihin vastauksia tarkoista toimitusajoista oli hiukan hankala saada, ja lopulta tilauksen tuotteet toimitettiin jokainen omassa lähetyksessään. Kokonaisuudessaan kokemukseni kaupasta on kuitenkin positiivinen, sillä tein tilaukseni niin ajoissa ettei viistänyt toimituskaan haitannut.

 

Hankintoja vauvalle
Hankintoja vauvalle

Tilasimme Joie Litetrax 4 Air matkarattaat, sillä M:n sisko tarvitsi itselleen takaisin meille lainaamansa matkarattaat joita käytimme vuoden ajan. Itsellemme halusimme ostaa hieman tukevammat rattaat, joihin saisi kiinnitettyä seisomalaudan. Lisäksi pidimme tärkeänä toimivaa travel systemiä, eli mahdollisuutta kiinnittää turvakaukalo rattaisiin. Joie Litetrax 4 Airit olivat mielestämme melko edulliset, sillä niillä oli hintaa vain noin 200 euroa mikä on näin tukevista, ilmakumipyörillä varustetuista rattaista melko vähän. Rattaat ovat tukevat, tyylikkään näköiset ja niiden kasaaminen on näppärää. Rattaissa on hyvä, jatkettava kuomu sekä tilava tavarakori. Nämä rattaat pääsivät testiin ensimmäistä kertaa viime viikon Oulun reissulla, missä rattaita käytettiin niin kauppakeskuksessa kuin 4km kävelylenkilläkin. Tällä kokemuksella en löydä rattaista mitään huonoa sanottavaa!

Hankintoja vauvalle
Hankintoja vauvalle

Vauvalle hankimme saman merkkisen turvakaukalon, sillä myös Sofialla on Joien turvaistuin ja olemme olleet siihenkin hyvin tyytyväisiä. Joie i-gemm turvakaukalo on uuden i-size standardin mukainen ja sen saa näppärästi ilman lisäosia liitettyä travel systemiksi Joie Litetrax rattaiden kanssa. Kaukalossakin on todella hyvä, jatkettava kuomu. Lisäksi pidän kovasti kaukalon vauvapehmusteista. Kaukaloon hankimme myös lisäksi isofix telakan.

Hankintoja vauvalle
Hankintoja vauvalle

Sofialle hankimme lähinnä matkarattaisiin kiinnitettäväksi Bumprider Sit seisomalaudan istuimella. Sofia on vauvan syntyessä reilu 1,5 vuotias, eikä todennäköisesti jaksa vielä kävellä pitkiä matkoja. Seisomalaudan istuin mahdollistaa istumisen silloin kun lapsi ei jaksa enää seistä. Arvoituksesi jää, kuinka hyvin Sofia viihtyy/malttaa istua aloillaan laudalla vauvan synnyttyä.. Seisomalaudan kiinnittäminen rattaisiin on näppärää, ja tarpeen vaatiessa sen voi kiinnittää lähes mihin rattaisiin tahansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×