häät

HÄÄT – VALOKUVAUS

Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit
Hääpotretit

Viime hääpostauksessa käsiteltiin hääpäivän aamua ja valmistautumista, joten nyt päästään päivässä jo valokuvaukseen joka meillä tosiaan oli ennen vihkimistä muutamastakin eri syystä. Pidimme tärkeänä ennen kaikkea sitä, että vieraat eivät joudu odottelemaan juhlapaikalla meidän paikalle saapumista kamalan kauaa. Lisäksi meidän vihkiminen oli vasta kello 15, joten mikäli olisimme menneet vielä tämän jälkeen ottamaan potretteja, olisimme päässeet juhlapaikalle ja syömään vasta viiden jälkeen, joten juhla olisi jäänyt todella lyhyeksi. Ennen vihkimistä otetut potretit mahdollistivat meille myös first look kuvat, joista olinkin haaveillut.  Ennen vihkimistä otetuissa potreteissa myös luonnollisesti meikkikin oli parhaimmillaan, vaikka omaksi yllätyksekseni en kirkossa pahemmin kyyneleitä vuodattanutkaan.

Meidän hääpäivässä mukana oli kaksi kuvaajaa. Hääpotretit sekä first look kuvat otti pääasiassa Laura Taimioja. Jännitin hiukan etukäteen tunnelmaa valokuvaushetkessä, sillä pelkäsin etten osaa olla kuvissa luontevasti vieraan valokuvaajan kanssa. Onnekseni pelkoni osoittautui turhaksi, ja aika nopeasti jännitys valokuvauksessa helpotti ja oleminen muuttui luontevammaksi. Laura oli oikein mukava ja osasi ohjata meitä kuvissa hyvin. Lisäksi hänellä oli kyllä kivoja ”jippoja” tunnelman keventämiseksi, jolloin kuviin saatiin ihanasti hauskuutta ja iloista fiilistä. Otimme potretteja Elimäen museon ympäristössä, yhteensä tarkalleen ehkä noin viidessä eri kohteessa. Ja valmiita kuvia saimme ihan mielettömän määrän, tässä postauksessa on todella ihan vain murto osa niistä! Ihan iski valinnan vaikeus kun piti valita kuvat tätä postausta varten, kiitos-korttien kuvasta puhumattakaan!

Olemme potretteihin, kuten kaikkiin muihinkin hääpäivän kuviin hyvin tyytyväisiä! Mikäli suunnittelisin häitä uudelleen tai neuvoisin jotakuta häitä suunnittelevaa morsianta, liputtaisin edelleen ehdottomasti ennen vihkimistä tapahtuvan kuvauksen puolesta ja sisällyttäisin siihen first look kuvat, sillä meidän first look kuvista tuli niin ihania ja olen ihan super tyytyväinen niihin. Lisäksi suosittelisin valitsemaan valokuvaajan fiiliksen mukaan. Toki kuvaajan käden jäljellä on suuri merkitys valinnassa, mutta on myös hyvin tärkeää että kuvaaja saa kuvattavansa tuntemaan olonsa hyväksi kuvissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×