Uncategorized

HÄÄLOOK – HUULET & TUOKSU

Häälook
Häälook
Häälook
Häälook

Käydessäni tapaamassa kampaajaani liittyen hääkampaukseen ja meikkiin sain ohjeistukseksi hankkia ennen koemeikkiä hääpäivänä käyttämäni huulipunan. Tämä osoittautuikin haastavaksi tehtäväksi, sillä arkena käytän huulituotteita nykyään varsin vähän, ja silloin kun käytän niin sävyt ovat melkoisen tummia tai kirkkaita. Hääpäiväksi halusin kuitenkin suht neutraalin sävyn, jonka haalistuminen ei näyttäisi huulilla niin pahalta kuin esimerkiksi kirkkaan punaisen.

Neutraalin sävyn lisäksi toiveissani oli mattasävy, ja mieluiten nestemäinen huulipuna. Nestemäinen sen vuoksi, että ainakin ne nestemäiset huulipunat joita olen tähän asti kokeillut ovat olleet varsin pysyviä. Muutamalla kauppareissulla on nyt tullut kurkistettua Kicksin huulipunavalikoimaan sekä myös suurempien markettien meikkihyllyille. Muutama viikko sitten kuitenkin viedessäni hääpukuani Kotkaan ompelimo Kaikuun pienennettäväksi piipahdin samalla Kotkan Pasaatin Kicksissä, ja sieltä tarttui mukaani hääpäivän huulipuna.

Tarjoushaukkana kurkistin tietenkin ohikulkumatkallani Kicksin ALE-tuotteet, ja löysin itseäni miellyttävän sävyn Kicksin nestemäisten mattahuulipunien sarjasta. Ja koska ALE-pöydän luona komeili vielä mainos, joka antoi valmiiksi alennetuista hinnoista vielä -30%, ei ostopäätöstä tarvinnut kahta kertaa miettiä.

Hääjärjestelyiden tohinassa olen myös erilaisissa facebookin hääryhmissä törmännyt keskusteluihin häätuoksuista. Itse luokittelin tämän ”en tarvitse” kategoriaan, vaikka yhdistänkin vahvasti tuoksut muistoihin. Turhakkeeksi häätuoksu joutui sen takia, että käytän tuoksuja arkena hyvin vähän, joten todennäköisesti häätuoksu tulisi pyörimään vessan kaapissa ties kuinka kauan. Samaisella Kotkan reissulla mukaan tarttui kaikesta huolimatta Kicksin alesta häätuoksu, ja vaikka ostinkin sen hieman riskillä testerin puuttumisen vuoksi, olen valintaani oikein tyytyväinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×