Fitverstas

FITVERSTAS – BE TRANSFORMED

Untitled
Untitled
Untitled

Viime viikolla sain Instagram Directissä mieluisan viestin – minut oli valittu mukaan Fitverstaan PR-tiimiin tälle keväälle! Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääsin mukaan testaamaan Fitverstaan ohjelmapaketteja ja jakamaan kokemuksiani aiheen tiimoilta.

Valitsin be transformed paketin, jossa tavoitteena on kahdentoista viikon aikana saada aikaan mahdollisimman suuri muutos kehonkoostumuksessa. Pakettiin kuuluu ruokavalio sekä treeniohjelma. Ruokavalio ei todellakaan ole mikään nälkäkuuri, vaan syömistä on joka aterialla ihan runsaasti. Selkeiden ohjeiden avulla ruokavalion koostaminen on helppoa, ja eri vaihtoehtoja proteiinin ja hiilihydraattien lähteiksi on paljon. Treeniohjelma koostuu kolmesta syklistä ja treenejä tulee neljästä kuuteen per viikko. Treenit ovat sisällöltään vaihtelevia ja mukana on myös ekstratreenejä sekä cardiota.

Sain paketin valintaan sopivasti tukea Fitverstaan valmentajilta, sillä imetyksen kannalta on tärkeää että energian saanti on riittävää. Lisäksi paketin valinnan jälkeen sain vielä henkilökohtaista ohjeistusta ruokavalion kanssa liittyen imetykseen. Eli varsin hyvää palvelua ellen sanoisi!

Saliohjelma tuo kivaa vaihtelua, kun helposti tulee muuten juututtua totuttuihin tapoihin ja koostettua treeni aina melko samalla rakenteella ja samoista liikkeistä. Ruokavalio tietysti muuttuu normaalista sen verran, että kahteentoista viikkoon ei tule herkuteltua. Mitään suuria muutoksia omiin tottumuksiin tämä ohjelma ei minulta vaadi, mutta mielenkiinnolla odotan minkälaisia tuloksia saan kahdessatoista viikossa aikaan!

One Comment

  • Minna

    Onnea pr-tiimiin pääsystä ja tsemppiä 12 viikon ohjelmaan! Lueskelin sun blogia laajemminkin ja huomasin teidän talonrakennusprojektin. Mielenkiinnolla odotan, millaisen kodin itsellenne rakennatte 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×