Uncategorized

2018

2018 alkaa olla lopuillaan, eli taas olisi aika perinteisen vuosikatsauksen.

 


31.12.2017 Hamina
Sofian Ristiäiset
Tammikuu

Vuodenvaihde vietettiin Suomen suurinta ilotulitusta valokuvaten sekä ihan vaan kotona rauhassa oleillen. Tammikuussa vietettiin myös Sofian ristiäisiä.  Jatkoin opintojani muutaman kurssin sekä opinnäytetyön parissa. Arkea vauhditti myös talon rakennus sekä häiden suunnittelu.


Helmikuu

Helmikuu oli blogin puolella hiukan hiljaisempaa. Urheilin paljon, kiitos Fitverstaan joka mahdollisti minulle osallistumisen heidän PR-toimintaansa. Sofia kasvoi kovaa vauhtia ja jutusteli jo. Lisäksi pääsin palaamaan rakkaan hevosharrastuksen pariin uuden tuttavuuden Mombasan kanssa. Kyseessä oli kyllä melkoisen persoonallinen tamma!

 


Maaliskuu

Maaliskuussa suunniteltiin ahkerasti uuden talon pintamateriaaleja. Pääsin myös yhden ainoan kerran hiihtämään, kylläpä teki hyvää ulkoilla raikkaassa ilmassa oikein rauhassa ja ajan kanssa. Helmi-Maaliskuun paikkeilla aloitimme myös Sofian kanssa vauvauinnin, tarkkaa ajankohtaa en valitettavasti muista. Kirjoittelin blogiin ajatuksiani äitiydestä.


Vauvakuvaus 2.4.2018
Vauvakuvaus
Vauvakuvaus
Huhtikuu

Huhtikuussa napsin paljon ihania kuvia Sofiasta. Kävimme myös Sofian kanssa Helsingissä lapsimessuilla, jonne on kyllä päästävä myös ensi vuonna piipahtamaan! Vietin myös omia syntymäpäiviäni, sekä kävimme koko perheen voimin M:n isomummon 90-vuotis syntymäpäivillä Oulussa. Jaoin myös omia kokemuksiani erilaisten vauvan tarvikkeiden hyödyllisyydestä.


Meidän vieraskirja
SORMIRUOKAILUSTA
Toukokuu

Toukokuussa Sofia täytti puoli vuotta ja aloitimme kiinteät sormiruokaillen.  Jaoin myös aiheeseen liittyen pari reseptiä ja kirjavinkin. Talon rakennus sekä hääjärjestelyt edistyivät pikkuhiljaa. Koulusta kesäloma oli aluillaan, tosin omalla kohdallani se tarkoitti kesälukukauden alkamista. Kävimme aktiivisesti vauvauinnissa, jossa oli myös Toukokuussa valokuvauskerta josta saimme ihania kuvia itsellemme muistoksi.

Kesäkuu

Kesäkuussa jaoin meidän kokemuksia vauvauinnista. Lisäksi nautittiin kesästä ja vietettiin juhannusta ihan vaan kotosalla grillaillen. Kesäkuussa talon rakennus oli edennyt jo keittiön kalusteiden kasausvaiheeseen. Odotin jo malttamattomana sekä häitä että uuteen taloon muuttoa. Onneksi kesälukukausi kursseineen toi päiviin sisältöä ja muuta ajateltavaa, niin ei ollut niin paljon aikaa kärsimättömälle odottelulle 😀

Heinäkuu

Heinäkuussa pääsin ikuistamaan yhdet aivan ihanat häät kuviksi. Lisäksi järjestelin kovasti meidän omia häitä ja odotin malttamattomana polttareita. Järjestin myös minikuvauksen, joka saavutti hyvän suosion! Minikuvaus toi minulle ensimmäiset ”oikeat” valokuvausasiakkaani.

Rantanen
Rantanen
Elokuu

Elokuun mukanaan tuoman kiireen huomaa blogin arkistossa selvästi siitä, että ensimmäinen postaus tälle kuulle on julkaistu vasta 21.8 😀 Postaus pitää sisällään päällimmäiset tunnelmat meidän häistä. Hääpäivä meni yhdessä hujauksessa ohi, ja minusta onkin ollut ihanaa pala kerrallaan palata siihen päivään blogin hääpostausten myötä. Alkukuusta vietettiin myös mun ikimuistoisia polttareita. Viimeiset viikot ennen häitä piti meidän perheen kiireisenä, sillä häiden lisäksi talon viimeistelyt sekä minun opintoni aiheuttivat paljon tekemistä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, kaikesta selvittiin!

 


Syyskuu

Syyskuussa fiilisteltiin edelleen häitä sekä arkea uudessa kodissa. Kuun puolen välin tienoilla käytiin Connemarayhdistyksen järjestämässä rotunäyttelyssä jonka jälkeen minä aloitin uuden arjen töihin paluun myötä ja Sofia meni päivähoitoon M:n vanhemmille. Uusi arki oli kiireistä, ja töihin palu ihanan innostavaa mutta hiukan haasteellista.

Lapsikuvaus
Lokakuu

Lokakuussa napsin Sofiasta ihanan syksyisiä kuvia, sekä sain viimeiset otokset meidän hääkuvista. Lokakuun lopussa saatiin myös tietää ensi vuonna saapuvasta perheen lisäyksestä, joka toi mukanaan pientä väsymystä.

 


sofia-14
sofia-6
Marraskuu

Marraskuussa vietettiin Sofian 1-vuotisjuhlia. Paikalla oli ihanan runsaasti meidän ystäviä sekä perheen jäseniä.  Alkuraskaus oli aika väsynyttä aikaa, mutta onneksi Sofia piti tehokkaasti liikkeessä. Tuttuun tapaan loppuvuosi toi mukanaan myös koulutehtävien lähestyvät deadlinet, sillä etenkin nyt uuden tulokkaan ilmoitettua tulostaan koin tärkeäksi tehdä opintoja mahdollisimman kovalla tahdilla eteenpäin jotta opinnot tulee pakettiin ennen kesää.


Jouluaatto
Joulukuu

Joulukuussa oli kuopuksen ensimmäinen ultra. Lisäksi kävimme ennen itsenäisyyspäivää perhelomalla Tallinnassa sekä käväisin myös firman pikkujouluissa. Ehdimme myös viettämään ystävien kanssa pikkujouluja paljuillan sekä hyvän ruuan merkeissä. Vietimme myös joulua läheisimpien perheen jäsenten kanssa, ja samalla kerroimme tulevasta perheen lisäyksestä.  Kaiken kaikkiaan joulukuu oli siis todella hieno huipennus hienolle vuodelle, tämä vuosi on todellakin ollut meidän perheelle erittäin merkittävä, ja tämä vuosi on hyvä päättää tähän ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×